WebshopHomeInfoContactOver onsVeelgestelde vragen
Madame Butterfly Meagan 
Unieke handgemaakte sieraden voor elke stijl 
Betoverende juwelen en geschenken. 

 
Verzenden
Afhankelijk van de waarde van de goederen en de bestemming verzenden we via B-Post, DHL of (Mondial Relay- pick up shops) meestal binnen een tot twee werkdagen na ontvangst van betaling.We doen alles zo snel mogelijk !
De opgegeven verzendkosten worden altijd alleen berekend voor het eerste item van de bestelling, alle andere items in dezelfde bestelling zijn dan gratis verzending.
Onze standaard verzendkosten zijn één keer per bestelling in België € 2.05 en buiten België vast tarief € 4.50 voor Europa. Wereldwijde verzendingen (buiten Europa) kosten Euro 9.55.
Verzending is gratis vanaf een winkelwagentje van in totaal € 70 per bestelling.

Levertijd 
Uw aangekochte goederen worden verzonden binnen 1-2 werkdagen na ontvangst van de volledige betaling van uw aankoop. Meestal niet meer dan 2 dagen, maar er zijn uitzonderingen een keer en een tijdje.
(Hou er rekening mee dat alles handgemaakt is en daarom soms 1-2 dagen kan duren voor we kunnen verzenden) 
Levertijd : 1-2 dagen Deze informatie is alleen geldig voor verzending naar België.
Verzendingstijden naar andere landen kunnen variëren.
Nederland : 2-3 werkdagen levertijd
Duitsland : 2-4 werkdagen levertijd
Internationale verzendingen : (Europese landen) Levertijd :  duurt normaal gesproken tussen 3-9 dagen, afhankelijk van de douanedienst in uw land. Soms kunnen pakketten willekeurig ter inzage worden gehouden, en ik heb geen controle over deze agentschappen of hun activiteiten.
Wereldwijd : 1 - 3 weken.

Betalingen  
Wij bieden de volgende betalingsmogelijkheden aan :
Betalingen met bankoverschrijving op :
Animis
IBAN Banknummer :
BE87363167117094
Bic : BBRUBEBB


Retour 
Alle bestellingen - met uitzondering van speciale op maat gemaakte orders, dit wil zeggen :  (gepersonaliseerde bestellingen - handgemaakte klantenaanvraag orders van meer dan 10 stuks - handgemaakte grote bestellingen)  - kunnen binnen een maand zonder opgave van redenen worden geruild of geretourneerd (zonder tekenen van gebruik of schade, dus in originele staat zoals gekocht / geleverd aub). In het geval van een retour als gevolg van een defect, zullen we de retourkosten terugbetalen door de reguliere lopende verzendkosten in de vorm van een postzegel bij omwisseling bij te voegen, of door het juiste bedrag toe te voegen aan het terugbetalingsbedrag bij terugbetaling. Houd er rekening mee dat we de huidige verzendkosten voor een retour per post als maximale brief zullen terugbetalen, extra kosten zoals aangetekende zendingen, met verzekering, koeriersdiensten of koeriersdiensten worden niet terugbetaald. Bij het retourneren of ruilen vanwege afkeer, dus als geen fout van onze kant de reden is, draagt de koper de kosten van de retourzending.
   
Annuleringen en retourbeleid voor terugkerende producten kan u naar het volgende adres sturen: 

Ongena Jenny 
Hoogbergstraat 10 
9690 Kluisbergen 
België 

Contact E-mail :
francois.ongena1@telenet.be of
jenny@madamebutterflymeagan.beAnimis

BE0673771502
HOOGBERGSTRAAT 10
9690 KLUISBERGEN
België

0032055609165

Kaart weergeven


Webshop Home Info Contact Over ons Veelgestelde vragen

Alle prijzen zijn Inclusief 21% BTW - Algemene voorwaarden - Privacyverklaring
Webshop software: EasyWebshop.be